Szűrés

A(z) Kingston Technology kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezért éri meg adatközponti meghajtót használni

2023. augusztus 17. -

A Google nemrég megjelent környezetvédelmi jelentése jól mutatja, hogy a globális klímaváltozás hatására az adatközpontok hűtése egyre jelentősebb erőforrásokat emészt fel, ami súlyos vízfelhasználási problémákhoz vezet. 

Tovább

A Kingston új Server Premier DDR5 ECC moduljai nagyobb adatintegritást és stabilitást biztosítanak

2023. június 13. -

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette a 32 GB és 16 GB kapacitású, 5600MT/s és 5200MT/s sebességű Server Premier DDR5 ECC UDIMM-ek és ECC SODIMM-ek bevezetését.

Tovább

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

2023. május 31. -

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

Tovább

A Kingston Digital új, vegyes rendeltetésű adatközponti SSD-vel lép piacra

2023. május 8. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP a mai napon bemutatta az új DC600M nagyvállalati SSD-t. A DC600M-et vegyes feladatokra optimalizálták, a SLA-kban előírt késleltetés és IOPS-konzisztencia biztosítása érdekében kiváló szolgáltatásminőséggel (QoS).

Tovább